• Wed. Sep 27th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

VIDEO – 16 morţi și 28 de răniți: Armata rusă a bombardat piața centrală a unui oraș ucrainean în timpul vizitei la Kiev a emisarului SUA

Sep 6, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Cel puţin 16 persoane, inclusiv un copil, au fost ucise şi numeroase persoane au fost rănite într-un atac rusesc asupra oraşului Kostiantinivka, situat la circa 30 de kilometri de linia frontului, în estul Ucrainei, un atac care are loc în timp ce secretarul de stat american Antony Blinken este la Kiev, relatează Reuters, potrivit news.ro.

Ministrul de interne Ihor Klimenko a declarat că, pe lângă cei 16 morţi, cel puţin 28 de persoane au fost rănite în atac şi a precizat că acesta a avut loc pe piaţa centrală a oraşului. Pe aplicaţia de mesagerie Telegram, el a postat imagini care arată salvatorii scotocind printre dărâmături şi scoţând cadavre pe care le pun în saci negri.

„Din păcate, numărul morţilor şi al răniţilor ar putea creşte”, a adăugat liderul ucrainean Volodimir Zelenski, menţionând că au fost lovite o piaţă, magazine şi o farmacie.

Imagini de pe camerele de supraveghere prezentate de Zelenski arată o explozie puternică, precedată de şuieratul unui obuz.

Localitatea Kostiantînivka se află la circa 30 de kilometri de oraşul Bahmut, cucerit în luna mai de trupele ruse după zece luni de lupte grele, dar unde acum trupele ucrainene sunt în ofensivă şi atacă pe flancuri.

“Acest rău rusesc trebuie să fie învins cât mai curând posibil”, a declarat Zelenski.

Sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *