• Tue. May 21st, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Diana Şoşoacă anunță un dezastru mai rău decât la Crevedia pe platformele din Marea Neagră

Sep 2, 2023

Senatorul Diana Şoşoacă, preşedintele S.O.S. România, a anunţat astăzi la BZI live, că există o mare problemă pe platformele petroliere din Marea Neagră deţinute de omul de afaceri Gabriel Comănescu unde oamenii nu mai sunt plătiţi de şase luni.

”Va fi dezastru pe platformele petroliere din Marea Neagră deținute de Comănescu dacă oamenii refuză să mai meargă la muncă. Ei nu sunt plătiți de șase luni, iar dacă acolo are loc un incendiu e dezastru”, a declarat Diana Șoșoacă.
Referitor la Crevedia, Diana Șoșoacă a spus că ceva e necurat pentru că explozia a avut puterea unei bombe, și trebuie verificat ce fost în acele cisterne. ”Am fost acolo vineri la casele care au fost distruse și era miros de carne arsă, ceva de nedescris, nu se putea respira, e ca la Hiroshima”, a arătat senatorul cum e situația la fața locului în Crevedia. ”Ferească Dumnezeu să avem un cutremur că nu facem față”, a atras atenția senatorul Diana Șoșoacă.
”Suntem deja în prăpastie, s-a cam terminat cu România, în 2024 nu va mai fi decât luptă”, a descris senatorul situația țării.

Diana Șoșoacă a criticat faptul că atunci când a început războiul o mulțime de ONG-uri au sărit în ajutorul ucrainenilor, iar statul a dat milioane de euro ajutor, iar acum, când românii sunt în necaz, nu vine nimeni să îi ajute. ”Statul român deconta mii de euro pe lună pentru o familie de ucraineni. Unde sunteți ONG-urile care ați sărit să ajutați ucrainenii să veniți acum să ajutați și românii? La Crevedia au murit oameni”, a arătat cu degetul spre ONG-uri președintele S.O.S. România.

”Ceea ce am făcut la Crevedia trebuie făcut în toată România, să ne unim ca să îi ajutăm pe oameni. Un senator și un partid, S.O.S. România, i-au unit pe oameni și am reușit să clintim lucrurile. De aceea am inițiat programul Și eu sunt voluntar, coordonat de Comitetul pentru Situații de Urgență al S.O.S. România. Unirea se vede când sunt probleme, când este greu”, a spus Diana Șoșoacă.
sursa:stiripesurse

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *