• Wed. May 31st, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Robert Negoiță îl trimite la psihiatru pe Nicușor Dan: ‘Nu e glumă, are nevoie urgentă de un consult’

May 15, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 52 Second

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a declarat, luni, la Antena 3, pe tema palmierilor din Piaţa Unirii, că primarul general reprezintă un caz „psihiatric” și edilul ar trebuie să ceară ajutor specializat.

  • „Nu e glumă, are nevoie urgentă de un consult. Orasul asta are nevoie de multi copaci si că (primarul general) nu poate planta doi copaci, asta am vazut, dar sa scoata copaci deja plantati pe argumene puerile, dati-mi voie, nu se poate comenta altceva decat comentariul facut deja. Nu vreau sa fiu rautacios, dar omul se vede ca este in nevoie, are nevoie de ajutor. Cred ca se gasesc persoane in jurul dansului care sa-l ajute, eu personal oricand ii stau la dispozitie cu un contact, sa se duca sa se caute”, a declarat Robert Negoiță despre Nicușor Dan.

Primarul general al Capitalei a declarat luni că palmierii de la Piaţa Unirii, care au fost plantaţi “ilegal”, vor fi extraşi şi duşi la Primăria Sectorului 3. Potrivit acestuia, terenul pe care a lucrat Primăria Sectorului 3 se află în proprietatea Primăriei Capitalei şi este administrat de Administraţia Străzilor şi, ca urmare, orice intervenţie ar trebui realizată cu avizul acesteia.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a răspuns că nu era nevoie de aviz.
“Domnul primar Nicuşor Dan, care nu face nimic, de fapt, este foarte supărat pe oricine care face ceva. Eu mă bucur că am reuşit să transformăm Piaţa Unirii, care era o jale şi ruşine şi a început să arate cât de cât ok, cu spaţii verzi, cu nişte alveole, cu nişte copaci şi, evident, că nu ştiu dacă a fost ideea cea mai fericită, dar mi-o asum, să plantăm acolo nişte copaci exotici aclimatizaţi, care, conform specialiştilor, rezistă inclusiv iarna. Să înţeleg că îl supără că se întâmplă lucruri. (…) Pe partea legală, nu aveam nevoie de nimic ca să plantăm copaci. Nu există nicio prevedere în lege nicăieri sau cel puţin nu ştiu eu unde să ai nevoie de vreun aviz ceva. Într-un Bucureşti care este poluat şi are nevoie de mulţi copaci, de cât mai mulţi copaci, să vii tu să-mi spui că n-avem nevoie de spaţiu verde şi de copaci, mie mi se pare o nebunie”, a afirmat Negoiţă, la Digi 24.
Sursa: stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *