• Wed. May 31st, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Nașul Pokerului a murit la 89 de ani. Legendarul Doyle Brunson, omagiat de toți marii jucători ai lumii

May 15, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 53 Second

Unul dintre cei mai mari jucători de poker din lume, Doyle Brunson, a murit la vârsta de 89 de ani. A fost supranumit „Nașul pokerului” datorită performanțelor pe care le-a obținut, de-a lungul anilor. Deși s-a retras din activitatea competițională în urmă cu mai mulți ani, a rămas în atenția iubitorilor acestui joc de cărți.

Doyle Brunson este considerat unul dintre cei mai mari jucători de poker din istoria acestui joc. El a murit în weekend, duminică, la vârsta de 89 de ani, anunțul cu privire la deces fiind făcut de reprezentanții familiei.

Cunoscut drept „Nașul pokerului”, după cum scrie CNN, Doyle Brunson a fost dublu campion mondial de poker și câștigător a 10 turnee World Series of Poker (WSOP). Marele campion a concurat până în anul 2018 când, din cauza vârstei înaintate, a decis să se retragă din competiții.

„Cu durere în suflet anunțăm decesul tatălui nostru, Doyle Brunson. Vă rugăm să-l păstrați pe Doyle și familia noastră în rugăciunile voastre. Fie ca el să se odihnească în pace”, au transmis reprezentanții familiei marelului jucător de poker.

Doyle Brunson care era supranumit și „Texas Dolly”, a rămas în atenția iubitorilor acestui joc de cărți și datorită sfaturilor pe care le-a dat jucătorilor, din experiența sa îndelungată. El este autorul unei cărți de mare succes, Super System, care include sfaturi cu privire la strategii importante ce trebuie adoptate de un jucător de poker. El vorbește despre controlul emoțiilor sau despre urmărirea, cu atenție, a competitorilor, astfel încât să poți ghici următoarele mișcări.

Daniel Negreanu, mesaj de condoleanțe pentru Nașul Pokerului

Între numeroșii jucători și iubitori ai jocului de poker care au dorit să-I aducă un omagiu marelului Doyle Brunson s-a aflat și românul Daniel Negreanu. Având cetățenie canadiană, Negreanu este unul dintre redutabilii jucători de poker ai lumii.

Iar de-a lungul vremii el a avut ocazia să se întâlnească, la masa de joc, cu Nașul Pokerului. Cei doi au fost rivali în mai multe competiții, însă și-au păstrat un respect reciproc.

„Odihnească-se în pace cea mai mare legendă dintre toate. Îți mulțumim că ai fost un jucător și un gentleman desăvârșit. Nimeni nu-ți va umple vreodată locul”, a transmis WSOP într-un mesaj pe Twitter.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *