• Wed. May 22nd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Harry și Meghan, văzuți la un sushi party într-un restaurant cu stele Michelin din Santa Barbara

May 15, 2023

La o săptămână după ce s-a întors în California, de la încoronarea tatălui său, Prințul Harry a scos-o pe soția lui în oraș. Meghan, în vârstă de 41 de ani, a ieșit purtând o rochie maro cu mâneci lungi, cu sandale asortate cu vârfuri deschise și o coafură simplă.

Prințul Harry și Meghan Markle au fost văzuți ieșind la un sushi party – la doar o săptămână după ce Harry s-a întors în California de la încoronarea Regelui Charles, pentru a participa la a patra aniversare a lui Archie. Ducele și ducesa de Sussex au fost foarte zâmbitori în timp ce au valsat în restaurantul cu stele Michelin Sushi Bar Montecito din Santa Barbara.

Meghan, în vârstă de 41 de ani, a ieșit purtând o rochie maro cu mâneci lungi. Mamă a doi copii, Megjan și-a accesoriat ținuta cu o geantă albă și cercei de aur. Harry, în vârstă de 38 de ani, și-a condus soția Meghan până la mașină în jurul orei 19:00, purtând o ținută casual compusă din blugi albi și un tricou negru relaxat.

Prințul, care a zburat a zburat în Marea Britanie pentru a participa la încoronarea tatălui său weekendul trecut, și-a asortat ținuta monocromă cu pantofi de culoarea nisipului. După ce au luat masa la restaurantul cu o stea Michelin, se spune că Meghan și Harry au plecat într-un SUV, care aștepta cuplul în fața Montecito Inn pe Coast Village Road.

Potrivit site-ului restaurantului, Sushi Bar Montecito este „Restaurantul Omakase al bucătarului Phillip Frankland Lee, care gătește același produs în 17 feluri diferite. Localul oferă un spațiu intim pentru clientela sa.

Meghan s-a plimbat de una singură

Săptămâna trecută, Meghan Markle a fost văzută făcând drumeții fără soțul ei, Prințul Harry, lângă conacul Montecito, în valoare de 14 milioane de dolari, la câteva ore după încoronarea Regelui Carol.

Ducesei de Sussex i-au fost alături prietenii ei, Markus Anderson și Heather Dorak, în excursia la aer curat, duminică, în California, după ce sâmbătă a sărbătorit ziua de naștere a fiului ei Archie.

Meghan, în vârstă de 41 de ani, era îmbrăcată într-un ansamblu atletic complet negru, împreună cu o jachetă kaki, pe care și-a legat-o în jurul taliei în timpul excursiei în aer liber. De asemenea, purta o pălărie bej cu boruri largi, un batic roz și ochelari de soare mari pentru drumeție. A fost prima dată când a fost văzută în public de la încoronarea socrului ei, sâmbăta trecută.
Sursa:EVZ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *