• Tue. Mar 21st, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Situația la zi pe frontul din Ucraina – Detașamentele de asalt Wagner înaintează în Bahmut. Armata rusă vrea să ia cu asalt insulele din Delta Niprului/ Update

Mar 11, 2023
0 0
Read Time:11 Minute, 34 Second

Cabinetul de Miniștri al Ucrainei a adoptat, vineri, o decizie menită să faciliteze construirea de fortificații pentru apărare în anumite regiuni. Armata rusă continuă atacurile pe toate fronturile și acumulează în continuare trupe și material pentru o ofensivă de proporții. La Bahmut  luptele sunt violente și detașamentele speciale ale Wagner strâng tot mai mare șurubul.

Update 11.03.2023, ora 20.34 – Ucraina pregătește măsuri suplimentare

Oficialii de la Kiev pun în aplicare măsuri suplimentare de securitate şi apărare în întreaga Ucraină pentru a proteja infrastructura critică şi zonele rezidenţiale de un alt potenţial atac rusesc la nivelul întregii ţări, a declarat sâmbătă ministrul ucrainean de interne Ihor Klimenko la televiziunea naţională, relatează CNN.

“Pot spune că suntem întotdeauna pregătiţi pentru aşa-numitele lovituri de ripostă (atacuri cu rachete), atunci când inamicul distruge în mod insidios nu numai facilităţi de infrastructură critică, ci şi clădiri rezidenţiale”, a declarat el.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *