• Mon. Dec 11th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Fostul iubit al prinţesei Diana, voluntar pe frontul din Ucraina

Dec 4, 2022
0 0
Read Time:1 Minute, 16 Second

Fostul iubit al regretatei prințese Diana, James Hewitt, s-a angajat ca voluntar civil în Ucraina.

Înainte de a pleca ca voluntar, Hewitt a înfiinţat la începutul acestui an o organizaţie nonprofit pentru a ajuta persoanele vulnerabile să fugă din Ucraina, împreună cu fiul unui comandant britanic decorat care a înfiinţat un fond similar în Afganistan.

Hewitt a efectuat deja o misiune pentru Help4Ukraine şi se va întoarce din nou în ţară înainte de Crăciun.

James Hewitt a contribuit, de asemenea, la crearea HOP, Humanitarian Online Payments, o organizatie care duce familiile ucrainene in case sigure din Lvov, Kiev, Marea Britanie sau UE.

Peste un milion de gospodării ucrainene au rămas fără curent după atacurile rusești, a anunțat Kirilo Timoșenko, șeful-adunct al administrației presidențiale de la Kiev, după ce ce forțele ruse au continuat să bombardeze infrastructura energetică a Ucrainei.

Instalațiile energetice din toată Ucraina au fost lovite de un nou val de atacuri rusești pe 22 octombrie, în timp ce apărarea antiaeriană de la Kiev a doborât mai multe rachete inamice deasupra capitalei ucrainene.

Autoritățile Națiunilor Unite pentru drepturile omului anunță că peste 6.000 de civili au fost uciși de la începutul războiului, iar numărul acestora este probabil mai mare decât se estimează în prezent.

În 18 octombrie, Biroul Înaltului Comisar pentru Drepturile Omului a înregistrat 15.956 de victime civile: 6.322 de morți și 9.634 de răniți din 24 februarie”, a declarat Rosemary DiCarlo, subsecretarul general pentru afaceri politice și de consolidare a păcii, potrivit CNN.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *