June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Primarul Vitali Klitschko: Kievul, din nou sub asalt!

0 0
1 min read
0 0
Read Time:30 Second

Primarul capitalei Ucrainei, Vitali Klitschko, a transmis pe canalul său de Telegram că mai multe explozii au zguduit Kievul duminică dimineaţă.

 

 

 

“Câteva explozii în cartierele Darniţki şi Dniprovski ale oraşului. Serviciile sting incendiul”, a scris primarul capitalei Ucrainei.

“Agresorul continuă să lanseze rachete şi să efectueze lovituri aeriene asupra infrastructurii militare şi civile a ţării noastre, în special la Kiev”, a scris statul major al armatei ucrainene pe pagina sa de Facebook.

Avertismente de raid aerian au sunat în multe alte oraşe din ţară peste noapte de sâmbătă până duminică, scrie news.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..