July 1, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Guvernatorul regiunii Lugansk: Rusilor le e frică să se deplaseze liber

0 0
1 min read
0 0
Read Time:39 Second

Guvernatorul regiunii Lugansk, Serhi Gaidai, a transmis duminică că ruşii au pierdut teren în Severodoneţk, oraş-cheie în estul Ucrainei. De asemenea, Gaidai precizează că oraşul este acum mai mult sau mai puţin împărţit în două.

 

 

 

“A fost o situaţie dificilă, ruşii controlau circa 70% din oraş, dar în cursul ultimelor două zile au fost respinşi. Oraşul este împărţit în două, le e frică să se deplaseze liber”, a anunţat pe contul său de Telegram guvernatorul Luganskului, controlată parţial de separatiştii proruşi din 2014, având drept capitală administrativă oraşul Severodoneţk.

“Oraşul este acum mai mult sau mai puţin împărţit în două”, a insistat Gaidai, citat şi de Reuters. Agenţia de presă britanică notează că nu a putut verifica imediat declaraţiile guvernatorului regiunii Lugansk, transmite AGERPRES

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..