June 27, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Tensiuni între Rusia și Sri Lanka după ce un avion al companiei ruse Aeroflot a fost oprit la sol

0 0
1 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Tensiuni între Rusia și Sri Lanka după ce un avion al companiei ruse Aeroflot a fost oprit la sol. Reprezentantul diplomatic srilankez a fost convocat la Ministerul Afacerilor Externe rus pentru a da explicații, scrie agerpres.ro

 

 

 

Un Airbus A330 a fost reţinut la sol joi pe aeroportul internaţional Bandaranaike, în ziua în care a sosit din Moscova, după o decizie a unui tribunal din Colombo. Zborul SU289 urma să plece spre capitala rusă cu 191 de pasageri şi 13 membri ai echipajului la bord.

Reprezentantul diplomatic srilankez a fost convocat vineri la Ministerul Afacerilor Externe rus, unde i s-a înmânat “o notă de protest”, potrivit agenţiei de presă TASS.

Serviciul Aeroport şi Aviaţie, care administrează aeroportul Bandaranaike, a dat asigurări că disputa este “de natură strict comercială” şi a apreciat, într-un comunicat, că ea nu ar trebui să fie în centrul unei tensiuni diplomatice.

Decizia de a imobiliza la sol avionul a fost luată de tribunalul comercial din Colombo, sesizat într-un conflict comercial de o companie aeriană irlandeză, Celestial Aviation Trading 10 Limited.

Avionul staţionează pe aeroportul internaţional Bandraranaike, în nordul capitalei Colombo, iar pasagerii săi au fost cazaţi la hoteluri, transmite AGERPRES

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..