June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ursula von der Leyen avertizează Kievul: Nu există comezi rapide, condițiile trebuie îndeplinite

0 0
1 min read
0 0
Read Time:43 Second

 Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a transmis Ucrainei că standardele și condițiile UE trebuie îndeplinite, înainte de aderare, scrie dcnews.ro

 

 

 

Numărul unu al Executivului UE a avertizat astăzi Kievul că ”standardele și condițiile noastre într-un proces de aderare la UE trebuie îndeplinite, nu există cecuri în alb sau comenzi rapide”.

Declarațiile președintelui au venit în cadrul unei conferințe de la Bratislava, Globsec Forum 2022, și au fost destinate Kievului, care așteaptă evaluarea de către Comisia Europeană a cererii sale de aderare până în iunie.

”Ne dorim ca Ucraina să primească statutul de candidat” la aderarea la UE pentru că ”am îndeplinit toate criteriile necesare pentru acest statut”, a declarat președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, în discursul său de luni la summitul UE, potrivit unui articol publicat de Europa Today, scrie dcnews.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..