June 28, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Trenuri directe de la București la Istanbul, Sofia și Varna. CFR Călători anunță cât costă biletele

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

CFR Călători introduce vineri trenuri cu legătură directă de la București către Halkali/Istanbul, Sofia, Varna și retur, scrie digi24.ro

Trenurile respective vor fi în circulație în perioada 3 iunie – 3 octombrie 2022, potrivit CFR Călători.

Trenul către Halkali/Istanbul va avea în compunere un vagon cușetă, iar trenul către Varna sau Sofia  va avea în compunere două vagoane clasă.

O călătorie  de la Bucureşti Nord la Halkali/Istanbul (sau retur) costă 53,2 euro la vagon cușetă cu 4 locuri. Călătoria durează 18 ore.

Un bilet pentru o călătorie, Bucureşti Nord – Varna costă 22 euro, iar Varna – București Nord costă 28,2 euro la vagon clasa a 2-a. Călătoria durează 9 ore.

Un bilet pentru o călătorie de la Bucureşti la Sofia (sau retur) costă 29,8  euro la clasa a 2-a. Călătoria durează 9 ore.

Biletele sunt vândute la casele de bilete din staţiile şi agenţiile CFR Călători deschise traficului internaţional.

Mai multe informații sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Trafic Internațional.

Pentru informații despre circulația trenurilor internaţionale, călătorii pot solicita informaţii la telefon 021.314.5528 (trafic internațional Gara de Nord București) sau pot accesa https://bileteinternationale.cfrcalatori.ro/ro/booking/search

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..