June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Rusia anunţă că este gata să garanteze siguranţa navelor care transportă cereale din Ucraina

0 0
1 min read
0 0
Read Time:44 Second

Vasele care transportă cereale pot părăsi porturile ucrainene de la Marea Neagră prin „coridoare umanitare”, a anunţat joi Ministerul rus al Apărării, care susține că Rusia este gata să le garanteze siguranţa, scrie digi24.ro

 

Ministerul Apărării de la Moscova a mai precizat că Rusia nu se va folosi de situaţia umanitară din Ucraina în scopul susţinerii „operaţiunii militare speciale” în Ucraina, cum numeşte Rusia invazia sa din statul vecin, potrivit agenţiei ruse Interfax, preluată de Reuters și Agerpres.

Un purtător de cuvânt al Ministerului de Externe ucrainean, Oleg Nikolenko, a declarat anterior că Kievul lucrează cu partenerii internaţionali la o soluţie susţinută de ONU.

Rusia şi Ucraina reprezintă împreună aproape o treime din aprovizionarea mondială cu cereale, Rusia fiind în acelaşi timp un exportator cheie de fertilizatori, iar Ucraina de porumb şi ulei de floarea soarelui, mai notează digi24.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..