June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

ISU Giurgiu este în doliu! Un camarad a decedat în urma unui accident! Mesajul transmis de colegi

0 0
1 min read
0 0
Read Time:39 Second

Nimic nu este veșnic, iar soarta este nedreaptă uneori și ia de lângă noi oamenii dragi mult prea devreme …

Astăzi, gândurile noastre se îndreaptă către familia plutonierului adjutant Daia Ionuț, care a pierit fulgerător, azi-noapte, în urma unui accident.

A lăsat în urma sa un mare gol, multe lucruri nespuse, oameni apropiați și colegi, care i-au fost alături în ultimii 16 ani.

La doar 44 de ani a plecat în Armata din Ceruri, de unde suntem siguri că ne va privi cu același zâmbet pe buze și optimism pe care îl răspândea oriunde se afla.

În aceste momente, îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să îl aibă în pază și să îl odihnească în pace, iar familiei sale să îi dea alinare și putere …

Drum lin către cer, dragul nostru camarad!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..