July 1, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Traian Băsescu a fost amendat pentru accidentul provocat în Capitală

0 0
1 min read
0 0
Read Time:29 Second

Fostul președinte, Traian Băsescu, a primit o amendă și trei puncte de penalizare, după ce a provocat un accident în Capitală în data de 22 mai. El a fost sancționat pentru că nu s-a asigurat atunci când a schimbat direcția de mers, scrie digi24.ro

Fostul președinte a lovit cu oglinda mașinii un alt autovehicul care era parcat, iar ulterior s-a dus la Biroul de Accidente Ușoare să anunțe incidentul. El a fost testat atunci cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ.

Amenda primită este în valoare de 580 de lei.

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..