June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Cine a furat 100.000 de euro din casa unui primar din Mehedinți? Poliția are un suspect

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 27 Second

Presupusul hoț care ar fi furat 100.000 de euro din casa unui primar din Mehedinți, în timp ce edilul era împreună cu soția la un botez, a fost prins, transmite corespondentul Digi24.

Este vorba despre un tânăr de 31 de ani din localitatea Dârvari din județul Mehedinți, acolo unde s-a comis și furtul. Acesta le-a declarat anchetatorilor că nu a furat banii, ci locul unde erau i-a fost indicat chiar de fiica edilului, iar banii i-ar fi fost oferiți chiar de către aceasta.

În prezent, tânărul este audiat în continuare de anchetatori, care deocamdată nu au luat nicio măsură în ceea ce-l privește, dar probabil va fi reținut pentru 24 de ore.

Tânărul este un cunoscut „client” al poliției și procurorilor, pentru că pe numele lui au fost emise mai multe mandate de reținere și are mai multe dosare penale pentru furturi. El era cunoscut pentru aceste fapte în localitate.

La sfârșitul săptămânii trecute, edilul împreună cu soția era la un botez, iar în locuința sa rămăseseră cei doi copii – fiica în vârstă de 20 de ani și fratele ei minor. Cei doi copii au declarat anchetatorilor că nu au auzit absolut nimic în momentul în care locuința a fost vizitată de hoți.

Anchetatorii nu au găsit dovezi ale intrării cu forța în casă.

„În urma verificărilor efectuate s-a constatat că imobilul persoanei vătămate se compune din două case de locuit, situate în aceeași curte, ale căror uși de acces și ferestre nu prezentau urme de forțare”, a declarat Corina Moraru, purtător de cuvânt IJP Mehedinți.

Banii pe care edilul îi avea în casă ar fi fost câștigați prin vânzarea unor utilaje agricole pe care le deținea primarul, scrie digi24.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..