June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Veste importantă pentru județul Dâmbovița! Președintele CJD, Corneliu Ștefan, a făcut anunțul

0 0
1 min read
0 0
Read Time:59 Second

Podurile de la Corbii Mari și din Odobești vor fi redate, cât de curând, circulației! Anunțul a fost făcut astăzi de președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

“Am fost astăzi la fiecare dintre cele două investiții ale Consiliului Județean Dâmbovița pentru a mă asigura că lucrările corespund atât din punctul de vedere al calității, cât și al siguranței publice cu termenii asumați prin contracte.
Lucrările de la podul de pe peste râul Argeș, din comuna Corbii Mari, au fost de o mai mare anvergură pentru că a fost nevoie de demontarea și remontarea acestuia, în condițiile în care dimensiunile sunt considerabile, 277 m lungime și lățimea de 6 m. Investiția se ridică aici la aproximativ 10.000.000 de lei, bani asigurați prin PNDL.
În ceea ce privește podul de peste Sabar pe DJ 401A, de la Odobești, acesta a fost construit de la zero, valoarea totală fiind de peste 4.600.000 de lei. Noua construcție are o lungime de 21 metri și lățime de aproximativ 8 metri. Și aici au fost realizate lucrări pe cele două trotuare, au fost montate 8 grinzi, a fost turnată hidroizolația și placa de suprabetonare.
Investim în infrastructura dâmbovițeană!”, a transmis liderul CJD

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..