June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Un jurnalist francez a fost ucis de ruși în estul Ucrainei

0 0
1 min read
0 0
Read Time:38 Second

Un jurnalist francez a fost ucis luni în regiunea Luhansk din estul Ucrainei, a anunțat guvernatorul regional Serhiy Haidai, potrivit stiripesurse.ro

 

 

Haidai a declarat că reporterul a fost ucis în timpul unei evacuări din regiunea care s-a confruntat cu focuri de armă intense în ultimele zile, pe măsură ce invazia rușilor continuă.

„Astăzi, vehiculul nostru blindat de evacuare urma să ia 10 persoane din zonă și a intrat sub focul inamicului. Șrapnelul de la obuze a străpuns blindajul mașinii, un jurnalist francez acreditat care făcea un material despre evacuare a avut o rană fatală la gât. Un polițist de patrulă a fost salvat de cască”, a explicat Serhiy Haidai.

Haidai a confirmat că evacuarea a încetat, scrie stiripesurse.ro

 

sursa foto – stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..