July 4, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ucrainenii recâştigă teren pe frontul din sud, în timp ce rușii aduc întăriri, inclusiv tancuri

0 0
1 min read
0 0
Read Time:50 Second

Ucraina susţine că recâştigă teren în regiunea Herson, în sud, care se află în mâinile ruşilor de la începutul invaziei, potrivit AFP, într-un moment în care preşedintele Volodimir Zelenski urmează să se adreseze luni liderilor europeni care se vor reuni la Bruxelles într-un summit extraordinar consacrat ţării sale, scrie digi24.ro

„Herson, ţine-te bine, suntem aproape”, afirmă Statul Major ucrainean pe pagina sa de Facebook, scrie Agerpres.

Armata ucraineană afirmă în buletinul său privind situaţia din teren dat publicităţii în cursul nopţii de duminică spre luni că a avansat în regiunea Herson lângă satele Andriivka, Lozovo şi Bilohirka.

Raportul de luni dimineaţă nu face vreo precizare cu privire la Herson, dar indică faptul că armata rusă a adus forţe speciale în apropiere de Nikolaev (Mikolaiv) „pentru a desfăşura acţiuni ofensive în vederea recuperării poziţiilor pierdute”.

În același timp, la est de Herson, în Melitopol, locuitorii au surprins în imagini o garnitură feroviară plină cu tancuri T-72B, scrie digi24.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..