July 1, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ministrul Justiției le pune ‘capac’ celor care se feresc de justiție

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a vorbit despre cazul lui Sorin Oprescu, prins de autoritățile grecești. Predoiu susține că instituția pe care o conduce o să propună o inițiativă legislativă astfel încât cei care vor să se sustragă de la o decizie a instanței să nu mai poată să facă acest lucru.

„În legătură cu aceste proceduri de extrădare, sunt lucruri pe care ministrul Justiţiei nu le poate spune şi lucruri pe care le poate spune. Ceea ce nu pot să fac şi nu o să fac este să comentez o procedură în curs aflată pe rolul unei instanţe, fie din România, fie dintr-un alt stat, implicit al unui stat al Uniunii Europene. Nu am făcut-o niciodată şi nu am să o fac nici de acum înainte. Pot însă să spun că Ministerul Justiţiei a derulat proactiv toate procedurile de extrădare şi a sprijinit în acelaşi timp instanţele române când au derulat la rândul lor proceduri de extrădare pe cadrul legislativ al mandatului european de arestare. Deci nu în toate procedurile de extrădare este implicat Ministerul Justiţiei. Dar ori de câte ori suntem chemaţi să sprijinim o astfel de procedură o facem şi s-a făcut acest lucru constant, indiferent de discontinuităţile în managementul Ministerului Justiţiei. Este, dacă vreţi, una dintre instituţiile care nu a fost afectată niciodată de evoluţii politice sau administrative la vârful ministerului…citeste INTEGRAL aici

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..