July 4, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ankara este pregătită să își asume un rol într-un mecanism de monitorizare

0 0
1 min read
0 0
Read Time:58 Second

Biroul preşedintelui turc Recep Tayyip Erdogan, a transmis printr-un comunicat de presă că Ankara este pregătită să se întâlnească cu Rusia, Ucraina şi ONU la Istanbul şi să joace un rol într-un posibil mecanism de monitorizare, dacă ambele părţi sunt de acord în principiu, scrie news.ro

 

 

 

Într-un apel telefonic, liderul turc Erdogan i-a spus omologului său rus că pacea trebuie să fie stabilită cât mai curând posibil şi că trebuie luate măsuri de consolidare a încrederii în conflictul din Ucraina, a transmis biroul preşedinţiei turce.

Preşedinţia turcă nu a făcut nicio referire în legătură cu produsele alimentare din Ucraina, însă săptămâna trecută, un oficial turc de rang înalt a declarat pentru Reuters că Turcia negociază cu Rusia şi Ucraina cu privire la deschiderea unui coridor maritim pentru exporturile de cereale din Ucraina.

”Preşedintele Erdogan a exprimat că sunt dispuşi (n.r. oficialii turci) să se întâlnească cu Rusia, Ucraina şi ONU la Istanbul şi să joace un rol într-un posibil mecanism de monitorizare, dacă ambele părţi sunt de acord în principiu”, se menţionează în comunicat, potrivit CNN, transmite news.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..