June 27, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Statele Unite ale Americii se pregătesc să confişte bunurile oligarhilor ruşi

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

Statele Unite ale Americii se pregătesc să confişte bunurile oligarhilor ruşi şi să trimită banii obţinuţi din vânzarea acestora direct în Ucraina. Anunțul a fost făcut de liderul democrat al Senatului SUA, Chuck Schumer, scrie news.ro

 

 

”Ucraina are nevoie de tot ajutorul pe care îl poate primi şi, în acelaşi timp, avem nevoie de toate activele pe care le putem pune împreună pentru a oferi Ucrainei ajutorul de care are nevoie”, a spus Schumer la o conferinţă de presă la New York.

Preşedintele Joe Biden a cerut joi Congresului să aprobe o asistenţă de 33 de miliarde de dolari pentru Kiev, ceea ce ar marca o escaladare dramatică a finanţării SUA pentru Ucraina la mai bine de două luni după ce a fost invadată de Rusia.

Schumer a spus că administraţia Biden le-a cerut parlamentarilor să introducă prevederi în proiectul de lege pentru ajutor pentru a-l ajuta să sechestreze activele, să le lichideze şi să trimită Ucrainei banii.

Camera Reprezentanţilor SUA şi-a semnalat sprijinul pentru a acordare mai multă putere administraţiei de a viza oligarhii care profită de pe urma asocierii lor cu preşedintele rus Vladimir Putin, când a aprobat miercuri o legislaţie neobligatorie.

Finanţarea de 33 de miliarde de dolari pentru Ucraina, pe care parlamentarii au spus că vor să o aprobe rapid, va fi folosită pentru a oferi arme, muniţie şi alte asistenţe militare, precum şi ajutor economic şi umanitar direct Ucrainei, scrie news.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..