July 4, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Salvamontiștii solicită controale în munți – Indicatoare montane vandalizate de turiști

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Salvamontiştii solicită controale în munţi, pentru stoparea vandalizării indicatoarelor pentru turişti, după ce în 2021 au fost refăcute 130 de kilometri de marcaje montane, potrivit unei apel făcut pe pagina oficială de socializare.

 

 

“Drumețiile in aer liber reprezintă pentru majoritatea oamenilor un moment de relaxare, de deconectare de la problemele cotidiene şi de reunire cu natura.

Din pacate, pentru anumite persoane, se pare că drumețiile reprezintă ocazia să-și refuleze frustrările, să-și etaleze “educatia”, vandalizând infrastructura montană.

In contextul evenimentului EuroRando cât și al proiectului Anii Drumetiei, in anul 2021 Serviciul Public Salvamont Sibiu alaturi de echipa Anii Drumeției, asociatii de profil care au asigurat manopera lucrarilor( Florin si Prietenii), Consiliul Judetean Sibiu in calitate de finanțator au refăcut infrastructura a 130 km de trasee montane insemnând remarcarea traseelor, schimbarea stâlpilor pentru indicatoare, refacerea săgeților de direcție cât si realizarea unor trasee montane noi.

Din păcate asistăm neputincioși cum efortul unor instituții şi ale unor persoane pasionate de zona si cultura montană, este distrus de niste persoane cu diferite frustrări.

Sperăm ca organele abilitate să se autosesizeze și sa înceapă patrularea in zona montană pentru asigurarea ordinii publice și pentru stoparea vandalismului asa cum prevede statutul lor”, transmite Salvamont

 

sursa foto – Salvamont

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..