July 4, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Proteste violente în Franța! Sute de mii de oameni au ieșit în stradă nemulțumiți de nivelul de trai

0 0
1 min read
0 0
Read Time:54 Second

Peste 200.000 de persoane au participat la protestele organizate duminică în mai multe oraşe din Franţa faţă de erodarea nivelului de trai, iar mai mulţi agenţi ai forţelor de ordine au fost răniţi în violenţe, scrie stiripesurse.ro

Potrivit sindicatelor, peste 210.000 de persoane au protestat duminică în Franţa. Ministerul de Interne a anunţat 116.500 de participanţi la protestele organizate în mai multe oraşe din Franţa, inclusiv 24.000 de persoane la Paris. Pe teritoriul Franţei au avut loc în total 278 de manifestaţii de protest faţă de erodarea nivelului de trai, scrie Mediafax.

La Paris s-au înregistrat confruntări între forţele de ordine şi protestatari. Opt poliţişti şi jandarmi au fost răniţi, conform cotidianului Le Figaro.

Cel puţin 50 de protestatari violenţi au fost reţinuţi, a comunicat în cursul nopţii de duminică spre luni Parchetul din Paris.

Jean-Luc Melenchon, liderul formaţiunii Franţa Nesupusă, a denunţat violenţele şi l-a criticat pe ministrul de Interne, Gerald Darmanin, acuzându-l că este “incapabil să garanteze dreptul de a manifesta paşnic”, scrie stiripesurse.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..