July 4, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Polițiștii din Iași l-au lăsat fără permis pe un militar american

0 0
1 min read
0 0
Read Time:55 Second

Unul dintre militarii NATO sosiţi în secret la Iaşi pentru a ajuta armata ucraineană cu informaţii a fost lăsat de către poliţiştii ieşeni fără permisul de conducere, scrie stiripesurse.ro

Potrivit Ziarul de Iași, este vorba despre un militar american care a fost depistat cu radarul la intrarea în Iaşi, circulând cu viteză mare. El a fost oprit de poliţişti, care l-au sancţionat cu amendă şi cu suspendarea permisului de conducere pentru 90 de zile. Americanul are vârsta de 22 de ani, iar potrivit surse citate, se pare că acesta ar activa la radarul militar de tip rusesc de la Miroslava.

Militarul a fost tras pe dreapta de către poliţişti în cartierul ieșean Canta, la orele amiezii. El se afla la volanul unui autovehicul Volkswagen, iar viteza cu care a fost depistat de radarul poliţiei a fost de 101 km/h, dublu față de limita legală.

Radarul care funcţionează în Miroslava este un obiectiv de care riveranii ştiu de ani buni, dar care nu există pe Google Maps. Obiectivul este situat pe drumul către localitatea Voroveşti, crie stiripesurse.ro

 

sursa foto – stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..