August 18, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ucraina, în alertă: Forţele ruse dau semne de regrupare în Belarus

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Forţele ruse par să fi fost relocate în Belarus, ”probabil pentru regruparea unităţilor, precum şi crearea unei rezerve pentru refacerea pierderilor de personal, armament şi echipamente ale grupurilor care operează în Ucraina”, a anunţat, joi, Statul Major al Forţelor Armate ale Ucrainei, într-un comunicat, conform CNN, scrie stiripesurse.ro

Relocarea echipamentului militar rusesc a fost observată în Belarus, ”probabil pentru regruparea unităţilor, precum şi crearea unei rezerve pentru refacerea pierderilor de personal, armament şi echipamente ale grupurilor care operează în Ucraina”, se arată în comunicat.

Forţele ucrainene au observat ”cazuri frecvente” de plasare de mine în zonele recent recucerite de forţele ruse din regiunea Kiev, se mai arată în comunicat.

Rusia ”probabil că va continua să compenseze capacitatea sa redusă de manevră la sol prin atacuri de artilerie în masă şi rachete”, a comunicat Ministerul Apărării din Marea Britanie.

Ministerul Apărării din Marea Britanie, a informat, miercuri, că unele unităţi ruseşti s-au întors în Belarus după ce au suferit pierderi grele pe câmpul de luptă în Ucraina. Belarus a fost o bază şi o zonă de întâlnire pentru forţele militare ruse.

Purtătorul de cuvânt al Pentagonului, John Kirby, a declarat, miercuri, că mai puţin de 20% din trupele ruseşti desfăşurate în apropierea Kievului au “început să se repoziţioneze” spre nord, îndreptându-se, probabil, spre Belarus, scrie stiripesurse.ro

 

Sursa foto: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..