August 18, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Congres la PNL. Surse – Nicolae Ciucă înscăunat pe repede înainte!?

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Supărările par a fi ireconciliabile în Partidul Național Liberal. Aproximativ 39 de organizații județene îi vor cere președintelui Florin Cîțu să își depună mandatul pentru a-l lăsa pe premierul Nicolae Ciucă să preia partidul, scrie stiripesurse.ro

Surse din PNL susțin că azi la venirea din vizita oficială din SUA în calitate de președinte al Senatului României, președintele Florin Cîțu va avea o întâlnire crucială cu cei 4 prim-vicepreședinți: Gheorghe Flutur, Lucian Bode, Rareș Bogdan și Iulian Dumitrescu în cadrul căreia i se va cere să demisioneze.
ADVERTISING

 

Planul ar fi unul de ”rezolvare ultra-rapidă a problemei”: Consiliu Național în 3 aprilie și Congres extraordinar de alegeri a unui nou președinte în 10 aprilie și astfel înainde de Paștele Catolic dacă lucrurile merg cum au fost calculate PNL să îl aibă președinte pe premierul Nicolae Ciucă.

În cazul în care președintele Florin Cîțu nu va ceda solicitării se va Convoca Consiliul Național unde aceștia spun că dispun de asentimentul a 39 de organizații județene pentru a reuși convocarea Congresului Extraordinar.

De partea cealaltă se spune că lucrurile nu ar sta chiar așa și că actualul președinte ar dispune încă de destui șefi de organizații care să împiedice Operațiunea blitzkrieg de înscăunare a premierului Nicolae Ciucă.

Ambele tabere invocă sprijinul președintelui Klaus Iohannis, scrie stiripesurse.ro

 

Sursa foto: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..