August 18, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Kremlinul face apel la calm în negocieri: Să lăsăm emoțiile în seama dușmanilor noștri

0 0
1 min read
0 0
Read Time:46 Second

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a îndemnat oamenii să aibă încredere în profesioniști în problema negocierilor dintre Rusia și Ucraina și să lase emoțiile, scrie stiripesurse.ro

“Și, cel mai important, nu ar trebui să existe loc pentru emoții. Poziția părții ruse este bine cunoscută, este logică și are o bază solidă. Această poziție nu s-a schimbat, continuăm să lucrăm. Și să lăsăm emoțiile în seama dușmanilor noștri”, a spus Peskov la un briefing, relatează IZ.RU.
ADVERTISING

 

Secretarul de presă al președintelui Federației Ruse a menționat că astăzi Medinsky, negociatorul șef al Rusiei, va clarifica în continuare problema negocierilor dintre Moscova și Kiev.

El a vorbit și despre factorul pozitiv al negocierilor. „Cu toate acestea, până în prezent este imposibil să se afirme ceva promițător sau să se declare progrese”, a spus Peskov. „Urmează o muncă foarte lungă”, a concluzionat oficialul rus, conform stiripesurse.ro

 

Sursa foto: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..