August 18, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Anunțul Rusiei, doar un bluff? Occidentul vede cu scepticism ultimele mutări și își aduce aminte de războiul rece

0 0
1 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Rusia a insistat săptămâni întregi când a masat peste 100.000 de militari la frontierele Ucrainei că nu are de gând să o invadeze. Apoi a făcut-o. Așa că nu este surprinzător faptul că Occidentul vede într-un scepticism profund anunțul de marți al unei ofensive reduse, relatează CNN într-o analiză, conform stiripesurse.ro

SUA – ca toată lumea – sunt disperate pentru o detensionare a atacului Moscovei, din motive umanitare și pentru că ar putea ușura temerile legate de un război american cu Rusia.

Dar experiența minciunilor și propagandei anterioare a președintelui Vladimir Putin, precum și a brutalității sale, a umbrit primele semne de progres între negociatorii ucraineni și ruși din Turcia. Calea trădătoare cu care s-ar confrunta orice acord de încetare a focului sau de pace, mai întâi pentru a fi pusă în aplicare și apoi pentru a deveni permanentă, a temperat, de asemenea, optimismul în Occident și Ucraina.

În Timpul Războiului Rece, celebra mantră americană după acordurile de reducere a armelor nucleare cu Kremlinul a fost “încredere, dar verificată”. În acest conflict, abordarea este exact opusul – verificare și neîncredere, relatează sursa citată. Schimbarea reflectă suspiciunea puternică față de președintele rus după cele două decenii de viziuni anti-Vest, scrie stiripesurse.ro

 

sursa foto – stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..