august 4, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

LIDERUL rețelei care a `PRĂDUIT` mediul instituțional românesc și șase membri DUȘI la Tribunal pentru ARESTARE

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

Liderul grupării infracționale care a înșelat zeci de companii de stat sau de interes public prin metoda interpunerii unui cont particular pe relația contractuală dintre acestea și alte firme cu care se derulau achiziții, a fost reținut de DIICOT, informează surse judiciare.

Acesta împreună cu alți șase membri vor fi prezentați, joi, unui judecător de drepturi și libertăți de la Tribunalul București cu propunerea arestării preventive pentru 30 de zile, potrivit acelorași surse.

Alți patru membri ar fi fost lăsați să plece liberi de la audierile maraton ce au avut loc miercuri la sediul central al DIICOT.

Surse judiciare arată pentru STIRIPESURSE o partea dintre companiile de stat care au căzut victime înșelăciunilor elaborate de gruparea destructurată miercuri dimineață de DIICOT.

Potrivit acestora liderul grupării care a produs prejudicii de șapte milioane de euro mai multor zeci de instituții publice, interes public sau private, ar fi Adrian Deaconu. Acestea mai arată că gruparea are 11 membri efectivi, ce vor fi aduși și audiați la sediul central al DIICOT, iar alte zeci/sute de persoane vor fi audiate în țară, fiind vorba de „săgeți„, repsectiv persoane puse singular să scoată banii spălați.

Astfel, arată sursele citate între companiile de stat păcălite de gruparea lui Deaconu s-ar număra Nuclear Electrica, prejudiciată cu peste 300000 lei,  Imprimeria Națională, prejudiciată cu peste 400.000 de lei, Regia de Transport Timișoara, prejudiciată cu peste 300.000 de lei și Regia Domeniului Public Cluj, prejudiciată cu peste 80.000 de lei…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).