September 20, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Pro România a virat la dreapta într-o reședință de județ

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 55 Second

Bugetul municipiului Bacău condus de USR-istul Lucian Stanciu Viziteu a fost votat, luni, de consilierii PNL, PRO-România, PMP, USR-PLUS, marcând astfel intrarea PSD în opoziție.

Cei 4 consilieri Pro România, care formau până acum un bloc unit cu PSD, au votat cu formațiunile de la guvernare. Decizia Pro România vine după ce liderul local al formațiunii, fostul primar Cosmin Neculaa fost numit săptămâna trecută într-o funcție importantă.

Primarul Bacăului le-a mulțumit celor din Pro România pentru că în ciuda disputelor politice din campanie, au pus interesul locuitorilor pe primul plan.

  • „Bacăul are de astăzi buget! Le mulțumesc consilierilor locali PNL, PRO-România, PMP, USR-PLUS care au votat astăzi bugetul Bacăului pe anul 2021. Eram într-o situație extrem de complicată, deoarece investițiile erau blocate și în câteva săptămâni am fi avut chiar probleme cu plățile. Înțeleg faptul că pentru consilierii Pro România nu a fost un vot ușor. Ne-am bătut în campania electorală, ne-am criticat unii pe alții și cine știe, poate că în viitor vom fi iar competitori. Politica nu înseamnă însă doar procente, nu înseamnă doar lupte între partide. Politica înseamnă în primul rând dorința de a face lucruri bune pentru români. Politica înseamnă ca la sfârșitul mandatului să poți merge în fața oamenilor și să le spui onest ce reușite și ce neîmpliniri ai avut”, a scris Stanciu Viziteu pe Facebook.

Edilul spune că ar putea fi începutul unei „colaborări oneste” cu Pro România.

„Mă bucur că cei 4 consilieri de la Pro România s-au exprimat astazi pentru interesele Bacăului și ale băcăuanilor. Sper să fie începutul unei colaborări oneste, bazată pe respect și pe apărarea interesului public. Pentru mine, binele băcăuanilor este singurul lucru care contează. PS: Am văzut atacurile baronului roșu si a acolitilor lui la adresa consilierilor. PSD Bacău atacă acum pe toată lumea: PNL, USR, Pro România, Institutia Prefectului. Este clar că nu le convine ce s-a intamplat astăzi, este clar că nu le convine când lucrurile merg într-o direcție bună. Ce vor însă băcăuanii? Băcăuanii vor investiții, vor modernizarea orașului. Băcăuanii vor un spital modern, vor școli bune, vor infrastructură de calitate. Iar noi suntem aici să facem ce spun băcăuanii, nu ce spun Benea și PSD”, a mai scris primarul Bacăului.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).