September 18, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Boris Johnson s-a răzgândit: Premierul Marii Britanii intră în izolare pentru 10 zile

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Premierul britanic Boris Johnson şi ministrul de Finanţe Rishi Sunak, despre care Downing Street anunţase că nu trebuie să se izoleze după ce au avut contact cu ministrul testat pozitiv cu coronavirus, vor sta în autoizolare 10 zile, relatează AP, potrivit news.ro.

Ministrul Sănătăţii, Sajid Javid, a primit sâmbătă dimineaţă rezultatul pozitiv al unui test covid-19. Noaptea trecută, Johnson şi Sunak au fost alertaţi printr-o aplicaţie în legătură cu ceea ce s-a întâmplat. Cei doi au avut vineri o reuniune cu Sajid Javid. Javid, care este vaccinat complet, a afirmat că are simptome minore.

Persoanele alertate prin aplicaţia test-and-trace în mod normal se autoizolează, însă aceasta nu este o obligaţie legală. Contacţilor cazurilor pozitive li se recomandă să se autoizoleze 10 zile.

Iniţial, Downing Street a anunţat că premierul şi Sunak vor face în fiecare zi câte un test pentru coronavirus ca parte a unui sistem alternativ folosit în unele locuri de muncă, inclusiv în birourile guvernamentale.

Însă în cazul lui Johnson şi Sunak, planurile s-au schimbat în 157 de minute, după ce au apărut numeroase critici cu privire la aparentul tratament special în cazul politicienilor. Downing Street a precizat că Johnson se va autoizola la reşedinţa de la Chequers şi nu va fi parte a programului pilot de testare. Şi Sunak se va autoizola.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).