September 25, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Fetiță înjunghiată mortal de unchi în zona gâtului, într-o pădure din Dâmbovița. Bărbatul a vrut să se răzbune pe tatăl copilei

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

O fetiță de 6 ani a fost înjunghiată de unchiul ei în zona gâtului, într-o pădure din Dâmbovița, zona Cojasca.

Din primele informații, bărbatul era cu nepoata în pădure și a ucis-o pentru a se răzbuna pe fratele lui.  Fetița de 6 ani a fost dusă în pădure și a fost executată într-o reglare de conturi. Acum criminalul este la audieri.

Fetița a decedat în urma loviturilor de cuțit. Chiar unchiul fetei este cel care a sunat la 112 pentru a anunța fapta și a spus clar ”am făcut-o din răzbunare”. Tragedia a avut loc în jurul orei 9, sâmbătă. Tatăl fetiței ar fi plecat în Germania, iar copila era în grija bunicii.

Astazi, IPJ Dâmbovița a fost sesizat de un bărbat, cu privire la faptul că acesta a omorât o minoră, în vârstă de 6 ani, în timp ce se afla într-o pădure din apropierea locuinței.

La fața locului polițiștii au constatat că aspectele sesizate se confirmă, autorul fiind găsit lângă corpul neînsuflețit al minorei.

Din primele date s-a stabilit că autorul era în conflict cu fratele său și ca să se răzbune i-a luat fetița de la domiciliu și a ucis-o în pădurea de la marginea localității (tăiată cu un cuțit în zona gâtului).

Autorul este în custodia poliției.

Sursa: antena3.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).