September 25, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

România continuă cu CADOURILE PLĂTITE din bugetul națiomal

0 0
1 min read
0 0
Read Time:51 Second

Guvernul a aprobat, în şedinţa de miercuri, acordarea unui ajutor umanitar pentru Vietnam, constând în peste 100.000 de doze de vaccin AstraZeneca.

”Guvernul României a aprobat în şedinţa de astăzi, 14 iulie a.c., o hotărâre privind acordarea unui ajutor umanitar, cu titlu gratuit, pentru Vietnam, în vederea gestionării epidemiei de COVID-19. Ajutorul umanitar constă în acordarea a 100.800 de doze de vaccin împotriva COVID-19 din numărul de doze achiziţionate de Ministerul Sănătăţii şi livrate de către compania compania AstraZeneca”, a transmis, miercuri, Ministerul Sănătăţii, scrie News.ro.

Sursa citată a precizat că asigurarea transportului dozelor de vaccin se va realiza de către Ministerul Afacerilor Interne, prin Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) – structurile de specialitate aflate în coordonarea acestuia, sau Ministerul Apărării Naţionale, după caz.

”DSU, prin Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, va întreprinde demersurile necesare pentru rambursarea cheltuielilor eligibile ocazionate de transport din bugetul Mecanismului de Protecţie Civilă al Uniunii, după caz, conform prevederilor legale”, a mai transmis Ministerul sănătăţii.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).