September 18, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

În alte țări se folosește de mult, la noi e o dorință. Cîțu: Sper să fie o aplicaţie care să fie utilizată pentru toate mijloacele de transport în comun

0 0
1 min read
0 0
Read Time:55 Second

Premierul Florin Cîţu a afirmat că îşi doreşte ca în curând să fie o aplicaţie care să fie utilizată pentru toate mijloacele de transport în comun. Acesta a precizat că multe ori vine la muncă pe jos şi că pentru el conceptul Vinerea Verde s-a transformat în săptămâna verde, potrivit News.ro

Florin Cîţu a fost prezent la work-shopul „Smart City: Micromobilitatea, o necesitate pentru dezvoltarea sustenabilă a oraşelor”.

Premierul și-a exprimat speranța ca în curând să fie disponibilă o aplicaţie pentru toate mijloacele de transport în comun.

“Atunci când cumperi un singur abonament, şi sper să fie o aplicaţie în curând pe care poţi să o foloseşti pentru toate mijloacele de transport în comun, deja lucrurile devin mai simple. Face sens când vorbim de instituţii ale statului, transportul public în comun, să avem diferite tipuri de abonamente. Din punctul meu de vedere, toate trebuie să fie pe o aplicaţie simplă pe care o foloseşti, deja suntem în secolul XXI, nu cred că există cineva în oraşe care să nu aibă un telefon”, a mai transmis Florin Cîţu.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).