September 25, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

ACȚIUNE DE AMPLOARE PENTRU SIGURANȚA RUTIERĂ ÎN ARGEȘ

0 0
1 min read
0 0
Read Time:54 Second

În ziua de 14 iulie a.c., pe raza întregului județ, poliţiştii Serviciului Rutier Argeș şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au acționat, împreună cu polițiștii rutieri din cadrul Direcției Rutiere, Brigăzii Autostrăzi, Inspectoratelor Județene de Poliție Brașov, Dâmbovița, Olt, Teleorman și Vâlcea, pe drumurile din zona principalelore municipii și orașe din județul Argeș, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Cei aproape 70 de polițiști implicați au aplicat peste 530 de sancţiuni contravenţionale, dintre care, 350 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Totodată, au fost reținute 17 premise de conducere și au fost ridicate 21 de certificate de înmatriculare și două seturi de plăcuțe de înmatriculare.

Valoarea totală a sancțiunilor depășește suma de 120.000 de lei.

La acțiunea din municipiul Pitești au participat și ofițeri de prevenire din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Argeș, care au desfășurat activități cu caracter preventiv în cadrul campaniei naționale de promovare a integrității ”M.A.I. etic, M.A.I. integru”.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).