August 16, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

OMS, despre combinarea vaccinurilor anti-COVID-19: „Este o tendință puțin periculoasă”

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

Directorul departamentului de Știință al Organizației Mondiale a Sănătății, Soumya Swaminathan, a avertizat, luni, că vaccinurile COVID-19 de la producători diferiți nu ar trebui combinate. „Este o tendință periculoasă”, a avertizat aceasta, potrivit Reuters.

„Este o tendință puțin periculoasă aici. Ne aflăm într-o zonă fără date, fără dovezi”, a declarat Soumya Swaminathan, într-o conferință de presă.

De asemenea, directorul departamentului de Știință al Organizației Mondiale a Sănătății a avertizat că dacă cetățenii vor începe să decidă când și cine va lua doza a doua, a treia sau a patra doză, „va fi o situație haotică”.

„Va fi o situație haotică în unele țări, dacă cetățenii vor începe să decidă când și cine va lua doza a doua, a treia și a patra”, a mai spus Swaminathan.

Thailanda a anunțat, luni, că va combina vaccinurile anti-COVID-19 Sinovac şi AstraZeneca. Măsura vizează creşterea protecţiei împotriva variantelor mai transmisibile de coronavirus, a anunțat ministrul sănătăţii, Anutin Charnvirakul.

Thailanda şi state vecine, precum Indonezia, au raportat numeroase cazuri de îmbolnăvire în rândul cadrelor medicale şi a angajaţilor din prima linie imunizaţi cu vaccinul Sinovac.

Dacă va fi implementată, acesta ar fi prima strategie anunţată public de combinare a unui vaccin chinezesc cu unul dezvoltat în Occident.

De asemenea, după îngrijorările din Europa în legătură cu vaccinul AstraZeneca și introducerea unor restricții pentru anumite persoane, cele care au fost vaccinate cu prima doză, au primit rapel cu un vaccin dezvoltat de Pfizer sau Moderna.

Sursa: digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..