September 18, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

O minoră de 10 ani a fost violată de trei tineri! Aceștia a filmat momentul și a postat imaginile pe o rețea de socializare!

0 0
1 min read
0 0
Read Time:57 Second

La data de 10 iulie a.c., în jurul orei 22.40, dispeceratul Secției nr. 2 de poliție Ploiești a fost sesizat prin apel 112 de către un bărbat, despre faptul că fiica sa în cursul aceleiași zile, în jurul orei 18.00, ar fi fost agresată de trei tineri.

În baza sesizării s-a constituit echipa operativă care au depistat si identificat cei 3 minori.

Din cercetările efectuate a reieșit că minora de 10 ani a povestit tatălui său că în urmă cu aproximativ două săptămâni, ar fi întreținut raporturi sexuale cu mai mulți tineri, cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani, iar unul dintre acestia ar fi filmat parțial scena și ar fi postat înregistrarea pe o rețea de socializare.

Pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt, minora a fost audiată în prezența părinților, a unui avocat din oficiu precum si a reprezentanților DGASPC.

În cursul zilei de astăzi, persoana vătămată va fi prezentată Serviciului de Medicină legală Prahova, în vederea examinării medico-legale.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol, act sexual cu un minor, pornografie infantilă și lovire sau alte violențe.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).