September 18, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Lista funcţiilor înalte de la USR. Cine are o pensie mai mare decât salariul şi ce poziţie ocupa cel care are o condamnare pentru tentativă de omor

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

În ediţia de vineri seara a emisiunii “Exces de Putere” a fost prezentată lista funcţiilor înalte împărțite de USR membrilor de partid.

Printre numele susținute de USR pentru a ocupa funcţii înalte se numără şi Irina Alexe care s-a pensionat la 42 de ani și care acum este secretar de stat în ministerul Afacerilor Externe condus de USR.

Un alt nume care a fost propus pentru funcție înaltă este  Emil Sămărtinean despre care Barna a explicat că este foarte potrivit și competent. Vorbim de un domn care a fost ospătar și a vândut telefoane şi este plin de experiență pentru a fi vicepreședinte la ANAF.

Emil Sămărtinean care a absolvit facultatea la 25 de ani, după ce au obținut diploma de licență Științe Politice la Facultatea de Științe Politice din Cluj Napoca în 2009 şi care în 2005 a devenit funcționar bancar.

În consiliul de administrație la Poșta Română, USR a trimis un domn care printre altele se laudă în CV că a făcut studii de fezabilitate pentru o cultură de canabis în scopuri medicinale.

Este vorba de Mircea Stoian care în CV declară că:

„Am întocmit pentru un client străin un studiu de fezabilitate și un proiect de cultivare a canabisului în scopuri medicinale, precum și strategia pentru fabricarea și vânzarea produsului finit bazat pe constrângerile și limitările legale și fizice din România”…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).