September 16, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Secretarul de presă al președintelui rus: Obiectivul de a vaccina 60% din populația Rusiei nu se va realiza până la toamnă

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Termenele pentru obținerea indicelui de vaccinare împotriva coronavirusului de 60% din populație va fi deplasat spre ”dreapta”, a anunțat secretarul de presă al președintelui rus, Dmitri Peskov, la o conferință de presă. Anterior, autoritățile țării planificaseră ca majoritatea cetățenilor să fie vaccinați împotrivia bolii provocate de virusului SARS-CoV-2 până la toamna acestui an, relatează cotidianul Rossiiskaia gazeta.

”Este evident că nu se va reuși vaccinarea a 60% din populație”, consideră reprezentantul Kremlinului. ”Observăm cum abia în această săptămână a început să crească, mai mult sau mai puțin, numărul celor care doresc să fie vaccinați, dar până acum dinamica vaccinării a fost, din păcaate, la un nivel scăzut, în pofida faptului că statul a asigurat toate oportunitățile în acest sens”, a adăugat secretarul de presă al liderului rus.

Peskov a apreciat că tot mai mulți și mai mulți manifestă conștiinciozitate, exprimându-și, totodată, speranță că procesul de vaccinare își va menține o dinamică ridicată a ritmului de vaccinare. ”Dar evident că un asemenea nivel de vaccinare (de 60% din populație până la toamnă, n.r.) nu se va reuși să fie atins. De aceea, aceste termene vor fi deplasare spre mai târziu”, a subliniat secretarul de presă al președintelui.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).