September 25, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Instructor și candidat prinși în timp ce încercau să fraudeze proba teoretică la examenul de permis auto

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 23 Second

Un instructor auto a fost prins în flagrant, joi, de către poliţiştii de la serviciul teritorial Bistriţa-Năsăud al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) în timp ce ajuta un client să fraudeze proba teoretică în vederea obţinerii permisului de conducere.

Cei care l-au dat de gol pe instructorul auto au fost angajaţii de la Serviciul Regim Permise şi Înmatriculări, care au observat că acesta avea un comportament suspect.
În urma flagrantului, asupra instructorului a fost găsită tehnică audio-video de transmitere la distanţă.

“Astăzi, 1 iulie 2021, poliţiştii anticorupţie ai Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Bistriţa-Năsăud, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, au realizat prinderea în flagrant a doi bărbaţi, un instructor auto şi un candidat la obţinerea permisului de conducere auto, în timp ce primul îl ajuta pe al doilea să promoveze proba teoretică în vederea obţinerii acestui permis. În fapt, în această dimineaţă, cu ocazia susţinerii examenului de obţinere a permisului de conducere auto, lucrătorii S.R.P.C.I.V. Bistriţa-Năsăud s-au sesizat cu privire la comportamentul unui instructor auto. Imediat situaţia a fost semnalată poliţiştilor D.G.A. – S.J.A. Bistriţa-Năsăud care au intervenit conform procedurii legale. Astfel, s-a constatat că modalitatea de fraudare a examenului auto consta în folosirea unui sistem audio-video de transmitere la distanţă”, se arată în comunicat.

Potrivit DGA, bărbatul care susţinea proba teoretică i-ar fi oferit instructorului auto suma de 3.000 de lei în schimbul ajutorului promis.

În cauză, procurorul a dispus continuarea cercetării celor doi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de influenţă, respectiv cumpărare de influenţă.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).