September 25, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Urmează noi restricții în România? Cei mai importanți oficiali din statul român vorbesc despre valul patru al pandemiei

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 20 Second

Cei mai importanți oficiali din statul român vorbesc despre pericolul noului val pandemic. Chiar dacă declarațiile sunt făcute în zile diferite, toți – de la președinte la premier – atrag atenția asupra eventualelor pericole la care sunt expuși românii. STIRIPESURSE.RO vă prezintă în continuare declarațiile tuturor pe acest subiect, făcute în ultimele zile.

VALERIU GHEORGHIȚĂ

Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare (28 iunie): Un alt aspect important este perioada sezonului cald, perioada de vară, în care pot să fie organizate foarte multe evenimente de vaccinare. Aceste două luni sunt foarte importante pentru a asigura un acces cât mai ridicat la vaccinare. În sezonul rece este foarte probabilc a activitatea de vaccinare să se restrângă în centre fixe , în interior. Cred că este momentul oportun ca în liniște să ne putem asigura protecție pe perioada lunilor următoare. Se estimează la sfârșit de august început de septembrie o creștere a cazurilor și sperăm să nu fie o creștere importantă.”

RAED ARAFAT

Șeful DSU Raed Arafat (29 iunie): „Eu spun că oamenii trebuie să se informeze mai bine, din sursele oficiale. Să vadă sfatul oficial. Faptul că suntem bine acum nu garantează că o să fim bine în viitor. Soluția rămâne vaccinarea.”

IOANA MIHĂILĂ

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă (29 iunie): „Ne așteptăm ca tulpina Delta să devină predominantă. De aceea, inclusiv când am prevăzut spitalele Covid, am cerut să se vină cu creșterea numărului de paturi pentru a fi pregătiți pentru o recrudencențp a numărului de cazuri. Există circulație a tulpinii Delta, dar trebuie să solicităm INSP pentru a vedea dacă se corelează cu decesle. O să revenim.”…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).