September 25, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Belgia. Sfârșit cumplit pentru un tânăr muncitor român: I-a fost tăiat gâtul pe șantierul unde lucra

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Un muncitor român, în vârstă de 32 de ani, a murit astăzi pe șantierul unui centru rezidențial din Lodewijk Van Berckenlaan din Borgerhout, Belgia. A încercat să tragă flexul dintr-un bloc de beton și a fost tăiat la gât de pânza polizorului.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 11.30 pe locul centrului rezidențial Git Dishhof al Companiei de îngrijire din Anvers, pe Lodewijk Van Berckenlaan. Românul lucra acolo cu un flex și a fost lovit mortal de pânza polizorului.

„Pânza polizorului s-a blocat într-un bloc de beton. Când muncitorul a încercat să o elibereze, l-a lovit mortal. Bărbatul a fost lovit în gât de pânza de la polizor”, spune Pieter Wyckaert de la Inspectoratul de muncă. Biroul său investighează circumstanțele accidentului.

 

Românul a murit pe loc

 

Serviciile de urgență s-au grăbit să încerce să resusciteze victima, dar ajutorul nu a mai fost util, românul a murit pe loc.

Laboratorul criminalistic a venit la fața locului după incident pentru a face determinările necesare, iar circumstanțele exacte ale accidentului vor fi cercetate în continuare de către inspectoratul de muncă.

„Inspectoratul pentru supravegherea bunăstării la locul de muncă a fost la fața locului”, spune Wyckaert. „Între timp, trupul neînsuflețit a fost transferat la medicină legală”.

sursa – stiridiaspora

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).