August 16, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Șeful DNA: Am ajuns la 95 de dosare în care cercetăm FAPTE DIN PANDEMIE

0 0
1 min read
0 0
Read Time:51 Second

Procurorul șef al DNA, Crin Bologa, prezent luni la o conferință de presă pe tema disimulării produsului infracțiunilor, a anunțat că Direcția pe care o conduce are deschise în prezent 95 de dosare în care se cercetează posibile fapte de corupție, ce au legătură cu achizițiile din perioada pandemiei.

Acesta explică faptul că pentru a putea fi luată urma banilor dați de statul român pentru produsele medicale necesare gestionării pandemiei cu coronavirus anchetatorii DNA au cerut comisii rogatorii transmise în numeroase state de pe mapamond, de pe toate continentele lumii.

Este de amintit că la momentul achizițiilor statul româna procurat produse medicale necesare gestionării fenomenului viral inclusiv din China.

„Avem in derulare comisii rogatorii pe toate continentele pentru găsirea de bani . În Africa, Asia, în Europa iar lista dosarelor deschise pentru fapte de pandemie a ajuns acum la 95 de dosare.

Avem comisii rogatorii in Turcia și alte state ale lumii pentru verificarea traseelor financiare privind aceste achiziții de produse, știți că s-au luat izolete, aparate…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..