September 25, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

500 de baloți s-au făcut scrum în urma unui incendiu la o rezervă de furaje! Pompierii au acționat toată noaptea!

0 0
1 min read
0 0
Read Time:55 Second

Forțe de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia și Stației de pompieri Fetești au acționat toată noaptea la un incendiu produs în comuna Vlădeni la o rezervă de furaje.
Incendiul a izbucnit în seara zilei de 25 iunie a.c., în jurul orei 20.30 în raionul Gărzii de intervenție Țăndărei, care din cauza arderii foarte mari a solicitat în sprijin și forțe de la Garda de intervenție Slobozia și Stația de pompieri Fetești. Pompierii au acționat
toată noaptea pentru localizarea și lichidarea incendiului cu trei autospeciale pentru stins incendii, o cisternă, o ambulanță SMURD și 16 subofițeri. Deși condițiile meteorologice (caniculă) au ridicat probleme pompierilor, aceștia au reușit menținerea arderii in perimetrul focarului, împiedicând extinderea flăcărilor la o altă șiră de baloți și un grajd de animale. Au ars aproximativ 500 de baloți rotunzi de lucernă și s-a degradat construcția de adăpostire a furajelor, construită din structură metalică, pe o suprafață de aproximativ 320 metri pătrați. Nu au existat victime.Cauza probabilă de producere a incendiului a fost autoaprinderea furajelor.Incendiul a fost lichidat în această dimineață, în jurul orei 08.30.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).