August 16, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Acțiune de amploare în Prahova! Zeci de persoane și autovehicule au fost verificate!

0 0
1 min read
0 0
Read Time:31 Second

Astăzi, în intervalul orar 17:00-19:00, la nivelul IJP Prahova s-a desfășurat o acțiune ce a avut ca scop asigurarea unui climat de ordine publică și siguranță rutieră în comunele Valea Călugărească, Albești-Paleologu, Plopu, Dumbrava, Drăgănești și Berceni.
În cadrul acțiunii au fost legitimate peste 180 de persoane, fiind controlate peste 140 de autovehicule (dintre care 4 autovehicule de transport material lemnos). Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 64 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe pentru abateri la regimul rutier. Valoarea sancțiunilor depășește 34.000 de lei. Totodată, au fost reținute 3 permise de conducere și 4 certificate de înmatriculare.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..