August 16, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ioana Mihăilă spune că s-a activat planul roșu pentru incendiul de la spitalul de copii din Iași

0 0
1 min read
0 0
Read Time:29 Second

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a declarat marti, la Parlament, despre incendiul izbucnit la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iași, că din informațiile pe care le-a primit până acum, s-a activat planul roșu de intervenție și nu există victime.

Întrebată dacă va merge la fața locului în această seară, ea a răspuns: „Daca e nevoie, da. Nu am luat decizia, vreau sa vad cum evolueaza lucrurile”.

Ministrul nu a mai vrut sa faca declaratii cand a fost intrebata de ce ard spitalele in Romania. „Atat am avut de declarat in acest moment”, a spus Mihăilă.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..