September 20, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Pacepa varianta chinezească: un înalt oficial din Serviciile Secrete chinezești dezertează în Occident și oferă informații despre Covid-19

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 22 Second

The Sun publică recent un articol în care jurnaliștii susțin că există informații despre o posibilă dezertare în rândul serviciilor secrete chineze. Spionul de top ar fi fugit în Occcident pentru a da pe „tavă” secretele americanilor despre originile Covid-19 și adevărul despre laboratorul din Wuhan, considerat originea Sars-cov-2.

În articol este prezentat Dong Jingwei, viceministrul securității statului. El ar fi fugit din țara comunistă, plecând din Hong Kong către SUA împreună cu fiica sa, Dong Yang.

S-a raportat că Dong ar fi putut preda dovezi cu privire la teoria scurgerilor de laborator din Wuhan.

Teoria fusese inițial respinsă de mulți drept o „conspirație” și o încercare de către administrația lui Donald Trump de a-și salva fața în legătură cu tratarea pandemiei.

S-a speculat că Covid s-ar fi putut scurge de la Institutul de Virologie Wuhan – sau de la un alt laborator din oraș.

Dong ar fi fugit cu fiica în SUA pe 10 februarie, relatează publicația Spy Talk.

El va servi ca prestigios șef de contraspionaj la Ministerul Securității Statului (MSS) din China, cunoscut și sub numele de Guoanbu.

Și dacă zvonurile sunt adevărate, el ar fi oficialul care a dezertat de la cel mai înalt nivel din istoria Republicii Populare Chineze.

Vestea despre evadarea tatălui și fiicei din China ar fi fost abordată în martie în timpul summitului din Alaska.

Fostul oficial chinez al ministerului de externe, Han Lianchao, care a dezertat după masacrul din Piața Tiananmen din 1989, a susținut miercuri într-un tweet că înalții diplomați chinezi l-au presat pe secretarul de stat Anthony Blinken pentru a-l înapoia pe Dong.

Sursa: stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).