September 20, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

ARGEȘ În doar 3 ore polițiștii au facut PRĂPĂD pe șoselele din județ

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

În minivacanța de Rusalii, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti desfășoară activități de prevenire a evenimenterlor rutiere și combatere a principalelor cauze generatoare de accidente.

 

 

Astfel, în această dimineață, în intervalul orar 06.00-09.00, în contextul operațiunii europene Alcohol & Drugs, sub egida Organizațiilor Polițiilor Rutiere din Europa (ROAD POL), polițiștii Serviciului Rutier Argeș, împreună cu polițiștii Biroului Rutier Pitești, au desfășurat o acțiune de tip filtru, pe raza municipiului Pitești, pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor.

 

În cele 3 ore, au fost verificate aproximativ 90 de autoturisme, iar ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 8 permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Totodată, a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, după cum urmează:

 

În jurul orei 07.00, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au depistat un bărbat de 37 de ani, din Rm. Vâlcea, care conducea un autoturism, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Totodată, permisul de conducere al celui în cauză a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).