august 4, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Fanii lui Vladimir Putin, paradă pe motoare la Gura Humorului. Radu Tudor: ”Prezența reprezentanților Ambasadei ar putea să însemne și amprenta oficială a guvernului rus”

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

Analistul militar Radu Tudor a comentat parada motoarelor organizată de Asociația Ruskie Motoţiclistî, din care fac parte susținători ai președintelui Vladimir Putin, în Gura Humorului. La eveniment au participat și doi reprezentanți ai Ambasadei Rusiei, ceea ce, consideră Radu Tudor, ar putea reprezenta ”amprenta oficială a guvernului rus”.

Prezența reprezentanților ambasadei ar putea să însemne și amprenta oficială a guvernului rus asupra acestei acțiuni de propagandă. Sunt organizații care ar putea în anumite momente să activeze campanii de dezinformare sau să fie implicate în altfel de rețele, câtă vreme se limitează la acțiuni de turism și de apreciere a unui lider dictatorial cum este Vladimir Putin este strict problema lor. În România ar trebui să fim extrem de precauți cu mesajele lor, cu prezența lor și cu faptul că elogiază un regim criminal, dictatorial, care a lansar agresiuni permanente în bazinul Mării Negre și pe flancul de est al NATO, invadarea Ucrainei, invadarea Georgiei, ocuparea ilegală a teritoriului Republicii Moldova.”, a spus Radu Tudor la Antena3.

Lupii negri asupra României

Întâlnirea motocicliştilor, care a avut loc sâmbătă, 12 iunie, la Gura Humorului, a fost organizată de coordonatorul naţional al Ruskie Motoţiclistî România, Andrian Fabian. Asociația face parte din asociația cunoscută la nivel internațional ”Lupii Negri”…Citeste INTEGRAL AICI

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).